Verzenden & Retourneren

Alle producten zijn op voorraad tenzij anders vermeld. Mocht je van bepaalde producten grotere hoeveelheden willen bestellen, contact ons dan om te vragen naar de voorraad: info@grinandbeam.nl. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De levertijd voor bestellingen binnen Nederland is:

Brievenbuspost                1 - 2 werkdagen (PostNL bezorgt alleen van dinsdag t/m zaterdag)
Pakketpost via PostNL      1 - 2 werkdagen (Pakketpost levert niet op zondag)

Dit zijn de standaard leveringstijden, maar we zijn hierbij wel afhankelijk van Post NL. Via Post NL checkout kun je zelf je bezorgmoment kiezen, handig! Hou er wel rekening mee dat je gekozen bezorgmoment alleen gehaald wordt als wij je betaling op tijd hebben ontvangen.

Bestellingen gedaan voor 18.00 uur en betaald met iDEAL worden de volgende dag verstuurd.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?
Mocht je binnen 4 werkdagen niets hebben ontvangen, mail ons dan en wij kijken via Track & Trace waar je pakket zich bevindt.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

 

Nederland           

 

Brievenbuspakje PostNL

€ 3,84* (tot 2kg, mits passend door de brievenbus)

 

Pakketpost PostNL

€ 6,95** (tot 10 kg)

 

Gratis verzending boven     

€ 100,00

 

 * De status van het Brievenbuspakje is altijd beschikbaar via MijnPost, de MijnPakket app en op de website van PostNL. Brievenbuspakjes mogen niet zwaarden dan 2 kilo zijn.
** Bij pakketpost zijn er twee afleverpogingen, je kan de zending volgen met Track & Trace, aflevering bij de buren als je niet thuis bent.

Kan je de bestelling op een ander adres (dan je eigen) laten leveren?
Ja dat kan. Bij je registratie kan je een ander afleveradres invullen dan je eigen (huis)adres. Je kan je pakketje dus op werk laten leveren of direct bij diegene thuis voor wie het cadeau is.

Ruilen en Retourneren

Kan ik een product retourneren?
Mocht je onverhoopt niet blij zijn met je aankoop, dan kan je het product binnen een periode van 14 dagen retour sturen. De retourzending dient z.s.m. en in ieder geval binnen 7 dagen te zijn aangemeld via info@grinandbeam.nl.
De product(en) moeten compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Stuur hiervoor een retourformulier + e-mail naar info@grinandbeam.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Het adres voor retour sturen is: Grin & Beam, t.a.v. M. van Gils, Schiedamsedijk 73E 3011EL Rotterdam.

De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag (incl. de verzendkosten voor het ontvangen van het product) terug. Het is raadzaam om bij duurdere producten het verzekerd te retourneren, want kapot retour geleverde producten worden niet vergoed.

Het retourformulier kun je hier downloaden

Wat moet ik doen als een product beschadigd geleverd wordt?
Mocht er tijdens verzenden iets zijn gebeurd met je pakket en het product is kapot of beschadigd, stuur ons dan even een mailtje, het liefst met foto van de schade, en we gaan het direct voor je oplossen. Mail naar Info@grinandbeam.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 Grin and Beam - Powered by Lightspeed