Grin & Beam in de media

17 mei 2017
Hippeshops.nl
Het prachtige servies van Aspegren in een leuk blog van TheresiasChoice.
 
 
 
16 maart 2016
Hippeshops.nl
Onze heerlijke Bath House producten in het zonnetje gezet door‪#‎TheresiasChoice‬ op HippeShops.nl. Helemaal leuk!13 december 2015
Hippeshops.nl
Wat gaaf Grin & Beam's Rose Tea Badzout is gespot voor de Pantone Color Shopping 2016 van Hippeshops.nl. Tof, en wat een fijne kleuren voor 2016!2 november 2015
Ditjes & Datjes
De prachtige 'leaf' beker van Aspegren is opgenomen op de Lekker Thuis pagina in de november editie van Ditjes en Datjes. Het magazine dat je bij de Dirk Supermarkten, D-reizen winkels en de Dirck III Slijterijen kan meenemen. Heel blij met deze vermelding in 650.000 exemplaren!
7 oktober
La Foret
Grin & Beam's eerste full page advertentie in het prachtige magazine La Foret. Heel blij dat Grin & Beam hier onderdeel van mag zijn op zo'n mooie manier.
22 april 2015
Flow Magazine
Vermelding van Grin & Beam in de rubriek 'De leukste shopadresjes' in edite 3 van Flow Magazine. Erg leuk om in zo'n mooi magazine vermeld te worden.

Grin and Beam in Flow Magazine19 februari 2015
Stijlkaart.nl

Ons schattigste vaasje Babushka Belle van Finnsdottir is door Stijlkaart.nl opgepikt en gebruikt voor de Stijlkaart Scandinavische Eetkamer. Super tof, om onze mooie dame daar tussen te zien!

Stijlkaart.nl Babuska Belle 
 

16 februari 2015
No Ordinary Tales

De dames van het blog No Ordinary Tales hebben Grin & Beam 15 februari gespot op Swan Market en opgenomen op hun blog in hun lijst met leuke en bijzondere kraampjes. Erg leuk natuurlijk om daar tussen te mogen staan!

No Ordinary Tales
2 februari 2015
Mama Schrijft
Een erg leuk stukje over Grin & Beam, mijzelf en de bijzondere producten op het blog Mama Schrijft. Naast lovende woorden zat er ook een winactie aan verbonden en is een gelukkige winnaar er vandoor gegaan met een prachtige mand van Lotta Jansdotter.

Mama Schrijft
3 januari 2015
Kiddowz.nl
Hele leuke vermelding van Grin & Beam op dit vrolijke blog voor moeders. Helemaal blij mee.
5 december 2014
Roomed.nl
Wat een eer om op Sinterklaasavond 1 van de 5 leukste webshops te zijn op Roomed.nl. Best wel bijzonder en super leuk om op deze mooie site vermeld te worden.
28 november 2014
Stijlkaart Flavourites

N.a.v. Flavourites Live heeft Stijlkaart.nl onze oranje canvas tas van Lotta Jansdotter opgenomen in hun wekelijkse stijlkaart. Helemaal leuk! En wat staat hij goed tussen al die andere leuke producten.

Stijlkaart - Lotta tas
26 november 20014
Stijlkaart Flavourites

Het vaasje/waxinelichtjehouder van Finnsdottir werd op Flavourites Live gespot door Stijlkaart.nl en opgenomen op hun blog. Super tof!

Stijlkaart - Finnsdottir waxinelichtje
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 Grin and Beam - Powered by Lightspeed