Over Grin & Beam

MarikenGrin & Beam is een bijzondere plek waar de leukste producten worden verkocht. Voor Grin & Beam heb ik merken bij elkaar gezocht die voor een groot deel uniek zijn voor Nederland. Met aandacht ontworpen producten van ontwerpers uit Europa en Amerika. Ondanks de verschillen in herkomst hebben ze allemaal een duidelijke overeenkomst: they make you grin and beam! 

Grin & Beam komt van het Engelse grinning en beaming: grinniken en stralen. Van onze producten ga je glimlachen omdat ze mooi, vrolijk en bijzonder zijn. En als je de producten in huis hebt of draagt, gaat je huis of jijzelf er van stralen.

Grin & Beam wil verrassen, verwonderen, inspireren in een omgeving waar je je thuis voelt. Je vindt er altijd iets unieks: Find something different, is ons motto.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, voor jezelf of een ander? Dan ben je bij Grin & Beam aan het juiste adres. Het aanbod varieert van woonaccessoires tot schrijfwaren, van bad- & bodyproducten tot sjaals en van artwork tot serviezen. Grin & Beam zal er continue naar streven nieuwe unieke producten te blijven vinden. Zodat er voor haar klanten iedere keer weer iets bijzonders te vinden is.

Veel winkel plezier!

Mariken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 Grin and Beam - Powered by Lightspeed