Afrekenen is uitgeschakeld.
Bella Ballou

Bella Ballou

De Deense Charlotte Atzen en Tina Steentoft zijn in 2008 gestart met Bella Ballou omdat ze een sterke wens hadden  om vrouwen de kans te geven om hun individuele persoonlijkheid en schoonheid te benadrukken.

Ik heb de sjaals van Bella Ballou opgenomen omdat ik zelf dol ben op prachtige sjaals. Ze passen goed binnen Grin & Beam want met een mooie sjaal om ga je vanzelf stralen!
Sjaals zijn heel divers. Ze kunnen bijvoorbeeld je eigen stijl goed benadrukken, of het kan iets pittigs toevoegen aan je outfit. Maar natuurlijk geven ze je ook warmte op een koude dag of is het gewoon je eigen kleine kunstwerkje om je hals.

Bella Ballou sjaals zijn alleen van natuurlijke producten gemaakt zoals zijde, wol, kasjmier, viscose en katoen. De sjaals worden één voor één hand geprint en de randen zijn naar oude tradities gestikt met de hand.

Bij Bella Ballou vinden ze het belangrijk dat de productie van de sjaals onder goede en ethisch correcte condities plaatsvindt. Ze bezoeken hun leveranciers regelmatig in China, Mongolië en India om er zeker van te zijn dat de sjaals altijd met een goed geweten gekocht kunnen worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 Grin and Beam - Powered by Lightspeed