Afrekenen is uitgeschakeld.
Aspegren

Aspegren

Ik heb er voor gekozen om het merk  Aspegren uit Denemarken op te nemen in de collectie van Grin & Beam omdat het merk qua uitstraling en instelling helemaal bij Grin & Beam past. Aspegren staat voor ‘blij wonen mogelijk maken’. Ze houden, net als Grin & Beam, van mooie dingen met een twist.

Aspegren heeft o.a. woontextiel, porselein en verschillende interieurdecoraties in de collectie. Grin & Beam heeft kussens, porselein servies en tassen in de collectie opgenomen.

Aspegren Denmark is gestart in 2000 door Charlotte Aspegren en vanaf 2003 is haar man Ole ook volledig betrokken bij de organisatie. Inmiddels is het merk verkrijgbaar in een aantal Europese landen en in Japan. Op basis van hoge kwaliteit Deens vakmanschap ontwerpen ze mooie en creatieve producten met een twist, zo willen ze een vrolijk en kleurrijk leven stimuleren.

De belangrijkste waarden voor Aspegren Denmark zijn respect, bedachtzaamheid en kwaliteit. Waarden die de oprichters hoog in het vaandel hebben staan. De producten van Aspegren worden geproduceerd in China, India en Vietnam onder goede werkomstandigheden. Ze zijn zich er heel erg van bewust dat ze verantwoordelijk zijn voor diegene die de producten maken in deze landen en zorgen er daarom voor dat dit onder de juiste omstandigheden gebeurd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2018 Grin and Beam - Powered by Lightspeed